Ladekast industrieel

Ladekast industrieel voor meer opbergruimte!

Een ladekast industrieel is de perfecte toevoeging voor meer opbergruimte in het interieur. Ideaal voor wanneer je je spullen uit het zicht wilt opbergen, maar nog wel binnen handbereik wil houden. We zien de industriële ladekasten veelal terugkomen in de verschillende ruimtes in het interieur:

  • Slaapkamer
  • Woonkamer
  • Hal
  • Keuken

In iedere ruimte heeft de ladekast industrieel zijn eigen invulling van de spullen die er in worden opgeborgen. Daarnaast biedt zo’n stoer opbergmeubel ook nog eens de ruimte om hem leuk aan te kleden. Plaats er een aantal accessoires op en de aankleding is helemaal compleet.

Ladekast industrieel zwart

Om een stoer industrieel interieur helemaal compleet te maken, is een ladekast industrieel zwart een goede toevoeging! De zwarte elementen zorgen ervoor dat de donkere elementen die we vaak terug zien in een industrieel interieur helemaal bij elkaar komen. Zo krijg je een mooi geheel in het interieur. Wat we ook veel terugzien bij de zwarte industriële ladekasten, is dat deze van metaal zijn gemaakt. Dit geeft direct een stoere uitstraling aan de kast. Wat we ook veel terug zien, is de combinatie van hout en metaal. Deze combinatie is gemaakt voor de stoere stijlen!

Welke afmeting moet mijn industriële ladekast hebben?

Er zijn verschillende afmetingen mogelijk voor een ladekast industrieel. Het is afhankelijk van de ruimte waar je dit opbergmeubel wil plaatsen wat het beste past. Daarnaast zijn er ook hoge en lage ladekasten. Meet dus vooraf de ruimte waar de kast moet komen te staan. Een smal ladekastje industrieel past bijvoorbeeld perfect in de hal. Zo heb je toch wat opbergruimte in deze vaak toch al kleine ruimte. Daarnaast heb je hier over het algemeen ook niet veel opbergruimte nodig. Wanneer je meer opbergruimte nodig hebt en ook wat meer ruimte hebt voor het plaatsen van de kast, is een grote industriële ladekast natuurlijk geschikt.  

Het combineren van een ladekast industrieel

Binnen de industriële woonstijl zien we het gebruik van verschillende industriële materialen bij elkaar komen. Dit maakt het dan natuurlijk ook een stoer geheel. Om daar een ladekast aan toe te voegen is dan ook een gemakkelijke optie. Het is makkelijk te combineren en doordat het wel een groter object is, is deze ook sfeerbepalend. Wanneer je de ladekast bijvoorbeeld in de woonkamer plaatst, is het leuk om deze te combineren met een industriële salontafel. Maak hierbij dan gebruik van dezelfde materialen, zodat de robuuste materialen op verschillende plekken terug komen. Zo krijg je een mooie eenheid in het interieur. 

Ladekast industrieel kopen?

Wanneer je dus op zoek bent naar meer opbergruimte en een stoere toevoeging, is de ladekast industrieel het meubelstuk dat niet mag ontbreken. Het maakt een robuust interieur helemaal af! Het assortiment van Livin24 biedt een ruim assortiment waar jij vast een zeker een keuze uit kunt maken. Wil je graag advies over het maken van de juiste keuze? Vraag gerust een van onze medewerkers voor meer informatie, wij helpen je graag verder. Het is ook mogelijk om langs te komen in een van onze showrooms om daar een kijkje te nemen bij de ladekast industrieel!

Meer industrieel in het interieur?

Kun jij geen genoeg krijgen van de industriële woonstijl en wil je het liefst je hele interieur zo stoer maken! Dat kan! Bekijk het assortiment aan industriële meubels bij Livin24 om te combineren met de ladekast industrieel: