TV meubels

Tv meubels; sfeervol en praktisch

Tv meubels hebben vaak een opvallende plek in de woonkamer. En dat is niet voor niets. Vaak is de rest van het interieur om het tv meubel en de televisie gebouwd. Zo wordt een televisiekast dus echt het middelpunt van je interieur!

Naast dat het een echte eyecatcher is in de ruimte, is het daarnaast vooral een praktisch meubelstuk. Naast dat er genoeg ruimte is om je tv te plaatsen, is er daarnaast vaak genoeg plek om al je overige media-apparatuur neer te zetten. Wanneer je kiest voor een tv meubel met opbergruimte, kun je deze hier mooi in opbergen, zo staat alles netjes en heb je alles wel direct bij de hand. Pluspunt, zo kunnen alle kabels en snoeren netjes worden opgeborgen in je tv dressoir.

 

Waar let ik op bij de aanschaf van een tv meubel?

Het belangrijkste bij de aanschaf van een tv meubel is dat er genoeg plek is voor de TV. Zorg ervoor dat aan beide zijden van het tv kastje voldoende ruimte overblijft. Dit geeft namelijk een optisch ruimtelijk effect. Daarnaast is deze lege ruimte perfect geschikt om jouw mooiste woonaccessoires neer te zetten. Naast het tv kijken, kun je zo ook hier mooi naar kijken!

Daarnaast is de hoogte van het tv meubel belangrijk. Deze hoogte is deels afhankelijk van de hoogte van je bank of fauteuil. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de tv op ooghoogte komt te staan op het televisie meubel, hierdoor kun je comfortabel zitten.

Een ander belangrijk punt om op te letten is de kijkafstand. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe groot de tv is en op welke afstand je bank staat van de tv tafel.

 

Tv meubels in verschillende soorten en varianten

Tv meubels zijn er in verschillende varianten, modellen en uitvoeringen. Dit is maar goed ook, want iedereen heeft tenslotte een andere stijl in huis. Zo zijn er zwevende en hangende tv meubels. Deze zijn perfect te combineren in een interieur waar jij moderne accenten wil benadrukken, daarnaast geeft dit een minimalistische uitstraling aan je tv kast.

Hou jij van stoer en robuust? Ga dan voor een tv meubel industrieel. Wil jij juist warmte creëren in huis ga dan voor een tv meubel acaciahout of tv meubel hout. Acaciahout is een houtsoort die bekendstaat om zijn warme ondertonen, perfect dus om warmte te geven aan jouw huis.

Wil jij meegaan met de laatste trends op het gebied van meubels? Ga dan voor een tv meubel visgraat. Visgraat is modern, straalt luxe uit én is perfect te combineren in verschillende interieurstijlen.

Naast de verschillende stijlen zijn tv kasten natuurlijk ook in verschillende kleuren te verkrijgen zoals zwart en wit.

 

Tv meubel kopen?

Een tv meubel zorgt ervoor dat jij al je kabels netjes hebt weggewerkt en staat daarnaast nog eens sfeervol in je interieur. Twijfel jij nog, of een andere vraag? Laat je adviseren door ons team, passend bij jouw interieur & woonstijl. Of kom langs in onze showroom, om de kwaliteit te ervaren van onze tv meubels.