Tv meubel visgraat

Tv meubel visgraat: Een statement in de ruimte!

Een tv meubel met een visgraat motief is een echt statement! Daarnaast ga je helemaal mee met de trend. Het motief is te herkennen aan de houten plankjes die loodrecht op elkaar gezet zijn. Dit zorgt voor een visgraat patroon. Erg modern en uniek! Het patroon zien we steeds vaker terug in meubelstukken en in het interieur. Wij snappen ook helemaal waarom. 

Een tv meubel is natuurlijk sowieso al een onmisbaar meubelstuk in de ruimte. Voeg daar het visgraat patroon aan toe en je hebt een prachtig meubelstuk die echt de show gaat stelen in het interieur. Met een tv meubel visgraat is het helemaal gemakkelijk om een modern tintje te geven aan jouw interieur!

Een visgraat tv meubel in verschillende ruimtes

Een tv meubel vinden we vaak in de woonkamer. Het meubelstuk met deze luxe uitstraling zal gemakkelijk zijn plek vinden in de ruimte. Combineer het bijvoorbeeld met een visgraat salontafel. Door meerdere items met dit patroon te combineren, zorg jij voor een geheel in de ruimte. Dit zorgt tevens ook voor een gehele moderne uitstraling. 

Heb je een tv op de slaapkamer en wil je deze graag kwijt op een tv meubel? Visgraat is ook hier een perfecte toevoeging! Doordat de meubels van hout zijn gemaakt, krijgt de slaapkamer een warme uitstraling. In combinatie met het visgraat patroon is de ruimte binnen no time modern ingericht. Daarnaast krijg je je ook direct extra opbergruimte.

Het visgraat patroon, waar komt dat vandaan?

Het herringbone patroon staat ook wel bekend als het visgraat patroon, maar wat is het precies? Visgraat is een eeuwenoud patroon wat oorspronkelijk voortkomt uit de vloerenindustrie. Tegenwoordig zien we ook dit steeds meer terug in de huizen. De planken zijn allemaal even breed en lang en liggen loodrecht op elkaar. Hierdoor ontstaat het typerende visgraat motief.

Het herringbone patroon stamt af uit de 16e eeuw, waar de Italianen dit patroon gebruikten. Al snel namen de Fransen het motief over en werd het voornamelijk gebruikt in hun kastelen en paleizen. Het patroon straalt namelijk luxe, klasse en stijl uit. Dit past natuurlijk perfect in kastelen en paleizen. Tegenwoordig wordt visgraat niet meer alleen gebruikt als patroon voor vloeren. Het luxueuze motief is steeds vaker terug te zien in verschillende meubelstukken, bijvoorbeeld in een dressoir! Combineer een dressoir met een tv meubel visgraat voor eenheid in de ruimte.

Tv meubel visgraat kopen?

Ben jij helemaal fan van de tv meubel visgraat? Bestel hem dan gemakkelijk via Livin24. Wil je graag eerst nog wat meer informatie over dit statement meubelstuk? Vraag dan gerust ons team voor meer informatie. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze. Wil je hem graag eerst even in het echt zien? Kom dan langs in een van onze showrooms om een kijkje te nemen bij het tv meubel visgraat.