Barkruk Scandinavisch

Een barkruk Scandinavisch; tijdloos en minimalistisch

Minimalistisch is de perfecte titel voor een barkruk Scandinavisch. Met een neutraal kleurenpalet is het meubelstuk ook nog eens tijdloos. Van een barkruk in Scandinavische stijlen kun je dus zeker weten lang plezier hebben. We zien het model veel terug in een Scandinavisch interieur, maar ook zeker in een modern interieur. Een Scandinavische barkruk is ook de perfecte toevoeging aan een kookeiland. Dit komt door het minimalistische design van de kruk.

Wat maakt een barkruk Scandinavisch

De Scandinavische stijl is te herkennen aan de eigenschappen rust, eenvoud en natuurlijk. In de basis zullen de kleuren wit, grijs en zwart veel naar voren komen. Dit zijn dan ook de kleuren die veelal gebruikt worden voor een barkruk Scandinavisch. Deze zijn ook goed te combineren in andere interieurstijlen. Maar ook in deze stijl zijn we niet vies van een kleurtje. Naast wit, zwart en grijs zien we zachte pasteltinten veel terugkomen in deze natuurlijke stijl:

  • Groen
  • Geel
  • Blauw
  • Roze
  • Paars

Deze pasteltinten zorgen voor een zachte en minimalistische uitstraling en passen enorm goed bij een Scandinavisch interieur. Naast het kleurenpalet wordt er vaak ook gebruik gemaakt van lichte en natuurlijke materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hout met een lichte ondertoon. Dit draagt bij aan de rustige uitstraling van deze stijl.

Mix en match een Scandinavische barkruk

Om een Scandinavisch interieur compleet te maken mag een barkruk Scandinavisch natuurlijk niet ontbreken. Door het gebruik van dezelfde materialen en kleuren krijg je de rust in het interieur waar de Scandinavische stijl zich door kenmerkt. Wil je wel graag een barkrukken in deze stijl, maar heb je een andere interieurstijl? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Door het minimalistische design past het model in veel verschillende stijlen. Stem de barstoel Scandinavisch af op de kleuren in het interieur. Hierdoor is er veel meer mogelijk dan dat vaak wordt gedacht!

Barkruk Scandinavisch online bestellen

Wil jij graag een barkruk Scandinavisch in het interieur? Bij Livin24 vind je een ruim aanbod aan verschillende modellen. Hier zit vast en zeker een model tussen die voldoet aan jouw wensen en past bij het interieur.

Wil je eerst liever even de kruk bekijken? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Kom langs in een van onze showrooms om de krukken te bekijken en uit te testen. Onze adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor een barkruk Scandinavisch.