Kleine fauteuils

Kleine fauteuils voor in jouw interieur!

Kleine fauteuils hebben enkele voordelen ten opzichte van een fauteuil met een normaal formaat. Ze nemen minder ruimte in beslag en zijn minstens zo mooi! Naast dat het echte eyecatchers kunnen zijn in verschillende opvallende kleuren, zijn ze daarnaast ook nog eens zeer comfortabel, dit maakt ze zeer flexibel.

Plaats kleine fauteuils in een lege hoek in de woonkamer in combinatie met een mooie vloerlamp en salontafel. Of plaats hem in de slaapkamer om daar extra sfeer te creëren. Waar je de fauteuil van kleiner formaat ook plaatst, kom heerlijk tot rust na een lange dag met een goed boek.

Een kleine fauteuil voor een klein appartement

Heb jij iets minder ruimte tot je beschikking omdat je bijvoorbeeld in een kleiner appartement woont? Natuurlijk wil je optimaal gebruik maken van de ruimte en deze zo praktisch mogelijk indelen. De oplossing hiervoor: een kleine fauteuil!

Met de juiste meubelen kun je zelfs een klein appartement groter laten lijken. Combineer bijvoorbeeld meerdere kleine fauteuiltjes bij de bank of vervang de bank voor meerdere kleine exemplaren. Zo krijg je eenheid in je interieur, blijft het rustig en heb je toch een heerlijk zitcomfort!

Fauteuils met een kleiner formaat, maar groot comfort

Misschien denk je bij een fauteuil van een kleiner formaat dat de comfort dan ook minder is. Maar niets is minder waar. Bij Livin24 hebben wij onze kleine fauteuils zo ontworpen zodat ze nog steeds zeer comfortabel zijn, ze hebben dikke kussen die goed naar je lichaam vormen. Ga voor een model met armleuning zodat jij het optimale comfort ervaart!

Naast comfort willen we ook dat jouw fauteuils een lange levensduur hebben. We hebben daarom de ideale combinatie van schuim in de kussens gestoken, dit zorgt ervoor dat de kleine fauteuil comfortabel zijn én ook nog eens heel lang mooi blijven.

Creëer extra zitplaatsen met een kleine fauteuil

De kleine fauteuils zijn ideaal om extra zitplaatsen te creëren in je woonkamer, ze nemen namelijk weinig plek in en kunnen gemakkelijk worden verplaatst omdat ze licht van gewicht zijn. Krijg je dus regelmatig visite en kom je dan vaak net een plekje te kort? Dan zijn kleine fauteuils de oplossing! De fauteuils kunnen gemakkelijk aangeschoven worden zodat ook de laatste visite nog lekker comfortabel kan zitten. Nadat de visite weg is kunnen de kleinere fauteuils weer teruggezet worden op hun originele plek, zo kan je de ruimte in je interieur optimaal benutten.

Verschillende materialen van kleine fauteuils

De kleine fauteuils van Livin24 zijn verkrijgbaar in velvet stoffen. Deze velvet fauteuils zijn standaard waterbestendig. Dit betekent dat de stof geen vloeistoffen doorlaat, mocht er dus toch een keer een glas drinken over vallen dan is dit gemakkelijk weg te deppen met een droge doek. De stof blijft droog, je kan de fauteuil dus gelijk weer gebruiken nadat de vloeistof van het oppervlak is verwijderd. De waterbestendige fauteuils hebben tevens als voordeel dat vlekken minder snel in de stof trekken, zo blijft de fauteuil nog langer mooi!

Zijn kleine fauteuils niet helemaal jouw ding? Of zoek je toch eentje die iets groter is? Bekijk dan ook eens onze leren fauteuils en industriële fauteuils. Hou jij meer van design? Neem dan eens een kijkje bij onze vlinderstoelen!

Kleine fauteuil kopen?

Heb jij nog een leeg plekje in huis en moet dit dé plek worden voor jouw kleine fauteuil? Maar twijfel jij toch nog? Laat je adviseren door ons team, passend bij jouw interieur & woonstijl en kom proef zitten op onze kleine fauteuils.