Denver banken

Hero slide 1
 

Denver banken collectie

Productstory

Onze Denver collectie is speciaal door ons ontwikkeld en geproduceerd. Een complete collectie die bestaat uit een 2,5 zits, een hoekbank en een bijpassende hocker. De banken collectie is ontwikkeld in drie verschillende stijlen.

De collectie is gestart met de 2,5-zits bank. Vervolgens hebben we een hoekbank geproduceerd met een extra breed lounge gedeelte. Verder op deze pagina nemen wij je mee in het hele proces, van ontwerp tot bij de klant thuis.

Cadeaukaart
Claim je cadeaukaart

Naast dat jij op deze pagina alles over onze Denver collectie te weten komt, hebben wij ook nog een leuke cadeaukaart voor jou! Bij de aankoop van jouw favoriete Denver ontvang jij een cadeaukaart t.w.v. €30,- welke jij kunt besteden op alle accessoires. Zo kun jij direct accessoires shoppen zoals een bijpassende kussens in de dezelfde stof of bijvoorbeeld een poef.

Selecteer onderstaand jouw favoriete interieurstijl en daar vind jij je cadeaukaart voucher.

 

Van ontwerp tot verzending!

De Denver bank wordt gemaakt in Oost-Europa. Onze partner produceert exclusief voor Livin24 en is naast de Denver collectie verantwoordelijk voor de productie van alle andere banken collecties. Hieronder nemen we je mee in het productieproces. Ons team is bij elke stap betrokken en hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteitsnorm waarborgen.

Entwerfen 1

Stap 1: het ontwerp

Het ontwerp van een nieuw product gaat altijd in overleg met de productie- en inkoopafdeling. Alle wensen worden samengevoegd, zodat de productieafdeling kan beginnen met de tekeningen en het produceren van het eerste sample.

Stoffen1

Stap 2: Materiaal- en kleurkeuze

De materialen en kleuren zijn bepalend voor het succes van de nieuwe collectie. Wij vinden het belangrijk dat onze stoffen kwalitatief sterk zijn en voldoen aan bepaalde eigenschappen zoals slijtvast en waterafstotend. De Denver bank is verkrijgbaar in zeven verschillende stoffen.

Produktion

Stap 3: Productie van het sample

Zodra de productie over alle informatie beschikt, wordt er een sample geproduceerd. Hier wordt geanalyseerd of alle ideeën voor bijvoorbeeld het materiaal haalbaar zijn en of alle wensen uitgevoerd kunnen worden.

Sample testen

Stap 4: sample evalueren

Wanneer het sample klaar is, wordt deze geleverd op onze hoofdlocatie in Emmen en wordt deze uitvoerig getest door het team. Er wordt kritisch gekeken naar bijvoorbeeld het zitcomfort, het ontwerp en de afmetingen. Eventuele aanpassingen worden doorgegeven aan de productie en er wordt een definitieve versie gemaakt.

Fotoproduktion Denver

Stap 5: foto- en videoproductie

Zodra het product klaar is en binnen is gekomen in ons magazijn kan het content- en marketingteam aan de slag. Er worden productteksten geschreven voor op de pagina's en productfoto's en video's gemaakt. Deze worden gebruikt voor onder andere op de productpagina's maar ook voor diverse campagnes.

Happy Customer

Stap 6: Happy customers

De laatste stap en misschien wel de belangrijkste, happy customers! Wanneer onze klanten blij zijn met onze producten, dan zijn wij dat ook. Wij vragen onze klanten dan ook altijd of zij tevreden zijn met hun aankoop en of zij een leuke foto willen opsturen.

De Denver collectie

De Denver is verkrijgbaar is een 2,5-zits, een hoekbank en een hocker. De banken kunnen gecombineerd worden met een bijpassende hocker. Door de verschillende afmetingen kun je kiezen voor een bank met de afmetingen die bij jouw woonruimte past.

25 zits bank Denver Chenille Rozefeelme 2

Denver bank 2,5-zits

 
Velvet hoekbank links denver koper torre 2

Denver hoekbank

 
Bronx71 leder hocker denver rechteckig beige

Denver hocker

 

Welke woonstijl past bij jou?

Scandinavische meubels

Scandinavisch

Hou jij van rustige kleuren en natuurlijke materialen? Bekijk dan al onze Scandinavische Denver banken.

Bekijk Scandinavische banken
Velvet meubels

Velvet chique

Hou jij van een chique uitstraling en opvallende kleuren? Bekijk dan al onze Velvet Denver banken.

Bekijk velvet banken
Industriële meubels

Industrieel

Hou jij van stoere materialen zoals leer en metaal? Bekijk dan al onze industriële Denver banken.

Bekijk industriële banken