Interieuradvies bij Livin24

Roy advies
 

Interieuradvies bij Livin24

Het samenstellen van jouw interieur kan erg soms erg lastig zijn. Kun je niet kiezen uit bepaalde kleuren, vind je het moeilijk om de indeling te bepalen of weet je helemaal niet waar je moet beginnen? Livin24 helpt je vrijblijvend op weg zodat ook jij straks optimaal Thuis kunt Genieten!

Roy2
Professioneel en persoonlijk advies

Om thuis te kunnen genieten, wil je een interieur wat echt bij jou past. Onze onafhankelijke adviseur Roy helpt je op weg om jouw persoonlijke stijl vast te stellen en adviseert je vervolgens hoe je jouw interieur hier op afstemt.

Roy Seen-Bollebakker
Hi! Ik ben Roy en ik ben echt gek op kleur! Ik ben niet bang om uit te pakken. Van een ingetogen palet tot een bonte verzameling, ik help je graag op weg naar de juiste keuzes.

Roy advies 2
Plan een gratis afspraak van 30 minuten

Iedere maand is er een adviseur voor jou beschikbaar in ons Experience Center Amersfoort. Bekijk hieronder de beschikbaarheid en meld je snel aan! Let op: Vol = vol.

  • Zondag 21 april - schrijf je nu in!
  • Zondag 26 mei (Happy Customer Days) (binnenkort open voor inschrijving)

Hoe werkt interieuradvies van Livin24?

In 30 minuten helpen onze adviseurs je zo veel mogelijk op weg naar een interieur waar jij helemaal blij van wordt. Omdat de tijd maar beperkt is, is het verstandig om vooraf goed te bedenken waarover je advies wil. Wil je de zithoek gezelliger maken, maar weet je niet hoe? Weet je niet voor welke vorm eetkamertafel je moet kiezen en welke stoelen hier het beste bij passen? Of is jouw wc maar een saai hokje en mag deze een flinke upgrade krijgen?

Er is in een half uur natuurlijk geen tijd om jouw gehele woning van stijladvies te voorzien, bereid je daarom goed voor:

  • Maak vooraf een keuze voor welk onderdeel in jouw huis je graag advies wil ontvangen.
  • Neem vooral zo veel mogelijk duidelijke foto's mee. Houd hierbij rekening met lichtinval. Op foto's bij daglicht komen kleuren vaak beter over.
  • Heb je een plattegrond van jouw woning? Neem die mee.
  • Mocht je staaltjes bezitten van bijvoorbeeld jouw vloer, keuken, gordijnen of meubels, vergeet die dan vooral niet mee te nemen!

Deze mensen gingen jou voor...