Salontafel acaciahout

NEW IN
129,95 119,95
NEW IN
129,95 119,95
NEW IN
129,95 119,95
NEW IN
129,95 119,95

Salontafel acaciahout, warm en functioneel!

Ben je op zoek naar een nieuwe salontafel? Acaciahout is een warme en toch erg goede keuze. Dit houtsoort is namelijk erg gemakkelijk te combineren in verschillende interieurstijlen. In een industrieel interieur is acaciahout snel een warme afsteker om zo de warmte in het huis terug te brengen. Daarnaast is het goed mogelijk dat je de boomstam nog terug kan zien in het acaciahout. Een boomstamrand zorgt voor een robuuste uitstraling. Dit past dan ook weer perfect binnen de industriële stijl. 

Daarnaast passen de warme tonen ook heel goed in een modern interieur. Of juist toch eerder landelijk. Welke interieurstijl jij ook hebt, de mogelijkheden zijn eindeloos met een salontafel acaciahout.

Een ronde salontafel acaciahout voor het interieur

Een ronde salontafel van acaciahout doorbreekt de rechte lijnen in het interieur. Wat we vaak terugzien bij deze vorm tafels, is een salontafel set. Door twee tafeltjes met verschillende afmetingen te combineren krijg je gemakkelijk een speels effect in de woonkamer. Het is dan ook gemakkelijk om de set los van elkaar te gebruiken. Enorm handig wanneer er visite komt en je meer ruimte nodig hebt. 

Naast een ronde salontafel zijn er ook andere vormen die veel terug te zien zijn bij acaciahout:

  • Vierkant
  • Rechthoekig
  • Boomstam

Wat zijn de kenmerken van acaciahout?

Acaciahout is gemakkelijk te herkennen. De artistieke kenmerken zijn de fijne nerven, vlamtekeningen en verschillende kleurschakeringen. Dit komt dan ook mooi naar voren in een salontafel. Acaciahout op een klein oppervlak zoals een tafelblad is dan ook een goed begin om dit houtsoort in het interieur te verwerken. Een acacia salontafel is dus de perfecte toevoeging om hier mee te beginnen!

Hoe onderhoud ik mijn salontafel acaciahout?

Acaciahout is gemakkelijk in onderhoud. De tafel is vooraf al beschermd tegen vocht van buitenaf, zodat jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Het is dan ook gemakkelijk om de tafel schoon te maken met behulp van een lichtvochtige doek. Hardnekkige vlekken op de salontafel acacia hout zijn gemakkelijk te verwijderen met behulp van een klein beetje zeepsop.

Omdat het een natuurproduct betreft, is het aan te raden om de salontafel jaarlijks te behandelen met houtolie. Acaciahout bevat veel oliën van zichzelf, een jaarlijkse opfrisbeurt is dan dus ook zeker aan te raden. Dit zorgt er voor dat jouw salontafel acaciahout nog jarenlang mooi blijft. Daarnaast helpt het invetten van het meubelstuk met het opnieuw bestand maken van de salontafel tegen van buitenaf.

Salontafel acaciahout kopen?

Wil jij een salontafel acaciahout bestellen? Bij Livin24 vind je een ruim assortiment aan prachtige tafels. Perfect om jouw woonkamer helemaal mee in te richten. Daarnaast zijn het dus ook onmisbare meubelstukken die goed te combineren zijn in verschillende interieurstijlen.

Wil je graag meer weten over de salontafel? Vraag gerust ons team voor meer informatie. Wij helpen je graag met het helpen van de juiste keuze. Daarnaast ben je ook altijd welkom in een van onze showrooms om een kijkje te nemen voor een salontafel acaciahout!