Hanglamp slaapkamer

Sfeer en stijl met een hanglamp? Slaapkamers bieden ruimte! 

Een slaapkamer hanglamp speelt een belangrijke rol in de ruimte. Wanneer je je dag begint, zorgt de lamp voor voldoende verlichting zodat je toch iets makkelijker je bed uit komt. Daarnaast is het ook fijn om tijdens de donkere dagen en nachten een lichtpuntje in de slaapkamer te hebben. Een hanglamp in slaapkamer is dus geen overbodige luxe. Hang je lamp centraal in de slaapkamer, zodat ze het middelpunt van de ruimte kan worden.

Een stijlvolle slaapkamer door een hanglamp

Ben je op zoek naar een hanglamp? Slaapkamer lampen zijn er in verschillende varianten. Maak of breek de sfeer in de slaapkamer met de juiste (of onjuiste) hanglamp. De hanglamp zal namelijk vrij prominent in de slaapkamer te zien zijn, doordat deze vaak centraal opgehangen worden. Kies bijvoorbeeld boven je bed voor een hanglamp. Slaapkamer verlichting zal direct voor sfeer zorgen.  Een slaapkamer wordt vaak als romantisch aangedaan, maar niets is minder waar. Ook de slaapkamer kan stoer zijn, maar kan ook heel modern ingericht worden. De keuze van hanglampen kan hierbij een grote rol spelen.

Welke stijl slaapkamer hanglampen zijn er?

Een stoere slaapkamer kenmerkt zich door het gebruik van stoere, donkere kleuren. Daarnaast zal er veel gebruik zijn gemaakt van hout. Een industriële hanglamp kan extra kracht geven aan de stoere slaapkamer. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte lamp in de slaapkamer om de donkere kleuren te behouden. Wanneer de verlichting dan aan gaat, zal dit voor een extra contrast in de ruimte zorgen. 

Een glazen hanglamp zal ook prima een plek vinden in de slaapkamer. Neem bijvoorbeeld een moderne, of zelfs minimalistische slaapkamer. Het glas van de lampenkap is strak, maar zal ook voor sfeer zorgen. Daarnaast is dit ook perfect voor wat kleinere slaapkamers. Het glas geeft een ruimtelijk effect aan de ruimte en zal er voor zorgen dat de ruimte groter oogt. Met een dimbare lichtbron zal het licht sfeervol verspreid worden door de slaapkamer. 

Sfeervol en functioneel

Verlichting is niet alleen functioneel, het is ook enorm sfeervol! Dim de lichten voor een gezellige avond in de slaapkamer, of doe de lampen fel aan voor wanneer je de behoefte hebt om in de avond schoon te maken. Een hanglamp, slaapkamer waardig of niet, is onmisbaar.

De lampenkap biedt ook mogelijkheid tot het sfeervol verlichten van de slaapkamer. Een lampenkap met open vakken zal ervoor zorgen dat het licht op een speelse manier wordt verspreid door de ruimte. Het licht zal door de geometrische vormen van de open vakken in blokken verdeeld worden door de ruimte.  Een glazen hanglamp zorgt er op zijn beurt weer voor dat de slaapkamer ruimtelijk oogt. De transparante kap maakt het mogelijk dat het licht in zijn volledigheid door de ruimte verspreid kan worden. Zo kun je met een hanglamp slaapkamers van meer licht voorzien.

Hanglamp slaapkamer kopen?

Een hanglamp in de slaapkamer kan dus enorm sfeerbepalend zijn voor de ruimte. Bij Livin24 vind je een ruim aanbod aan lampen. Daar zit er vast eentje tussen die de perfecte toevoeging is aan de ruimte. Is jouw oog al gevallen op een van de prachtige slaapkamer hanglampen