TV meubel hout

TV-Meubel hout is de houten droom van jouw woonkamer 

Een houten TV-meubel past in vrijwel iedere woonkamer. Heerlijk Netflixen onder het genot van een botanisch aanzicht. Combineer het TV-meubel met bijvoorbeeld een salontafel mangohout en een mooie industriële vloerlamp om het houten spektakel compleet te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en combineer eindeloos.

Een TV-Meubel gemaakt van verschillende soorten hout

Bij Livin24 wordt er gebruik gemaakt van verschillende soorten hout. Elke houtsoort heeft een eigen kenmerk en hierdoor is er genoeg keus voor iedereen. Ga jij voor een rode warme gloed neem een tv-meubel van acaciahout. Liever een goudbruine kleur? kies dan voor Mangohout. Naast deze twee soorten hout, is er nog een keuze tussen teakhout en hardhout. Teakhout is van nature waterafstotend en eikenhout zeer slijtvast. Proef de sfeer van hout en kies een houten TV-meubel die aan jouw wensen voldoet.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een houten TV-Meubel?

Belangrijk bij aanschaf van een TV-meubel is dat er genoeg plek is voor de tv. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte overblijft bij het meubel aan de linker en rechterzijde. Hoe meer ruimte er overblijft hoe meer ruimte er beschikbaar is voor leuke decoraties. De hoogte van de TV-meubel is afhankelijk van de zithoogte van je bank. Zorg ervoor dat de TV op ooghoogte komt staan zodat je comfortabel zit en tv kan kijken. Wil je er zeker van zijn dat je voldoende loopruimte hebt tussen jouw tv & Bijzettafel mangohout? Laat dan ongeveer 60cm ruimte over tussen de TV meubel hout en de bijzettafel. Bekijk ons ruime aanbod aan houten tv-meubelen.