Industriële vloerlamp

Vloerlamp; industrieel of toch liever modern?

Een vloerlamp industrieel valt direct op door zijn ruige verschijning. Het gebruik van materialen en kleuren zorgen ervoor dat de vloerlamp direct in het oog springt.  Daarnaast is een staande lamp ook gewoon een enorm goede toevoeging aan het interieur, want geen huis kan zonder verlichting. Bij ons vind je een ruim assortiment aan vloerlampen, industrieel tot modern.

Vloerlampen met een industrieel design

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloerlamp? Industrieel is een goede keuze. Naast dat het enorm stoer staat, is het ook erg sfeervol. Een staande lamp is een makkelijke toevoeging aan het interieur. Daarnaast is het ook een enorm mooi decoratief item voor bijvoorbeeld in de woonkamer. Zo’n houten driepoot steelt al snel de show naast een industriële fauteuil. Daarnaast is het ook erg prettig om op deze manier bijvoorbeeld een boek te lezen. Hierbij is het belangrijk dat er gekeken wordt naar de juiste lichtsterkte. 

De lichtsterkte draagt bij aan de sfeer in de ruimte. Een fel licht is vaak ongezellig, maar is enorm praktisch voor wanneer je bijvoorbeeld aan het werk bent in de ruimte. Met een dimmer is het gemakkelijk zelf te bepalen hoe sterk je de verlichting wilt hebben.

Industriële vloerlampen voor een stoer interieur

Een industriële vloerlamp hoeft natuurlijk niet alleen in de woonkamer geplaatst te worden. Hij past ook enorm goed in bijvoorbeeld in de slaapkamer. Je bent namelijk niet verbonden aan een vaste plek met een staande lamp. Een industrieel design in namelijk erg gemakkelijk te combineren. Combineer de staande lamp in de slaapkamer met bijvoorbeeld een industrieel nachtkastje. Stem het hout op elkaar af en krijg binnen no-time een stoere uitstraling in de slaapkamer. Wie zegt dat een slaapkamer alleen maar lieflijk hoeft te zijn?

Wat maakt een vloerlamp industrieel?

Een industriële vloerlamp is gemakkelijk te herkennen. Net zoals bij andere industriële meubels, wordt er veelal gebruik gemaakt van robuuste vormen en materialen. Dit draagt dan ook enorm bij aan de stoere uitstraling van de lamp. Het gebruik van metaal is dan ook veel voorkomend en hoort ook helemaal bij de industriële look. Maak het metaal zwart en je lamp ademt industrieel. Toch liever wat anders dan zwart, maar nog steeds industrieel? Denk bijvoorbeeld aan de volgende kleur- en materiaalopties:

  • Grijs
  • Hout
  • Koper 
  • Roestbruin 
  • Wit

Vloerlamp industrieel kopen?

Bij Livin24 vind je een ruim aanbod aan industriële meubels en er is dus ook zeker voor jou een geschikte vloerlamp. Industrieel past enorm goed in verschillende interieurstijlen en een vloerlamp is dus erg makkelijk te combineren. Bekijk het ruime aanbod en bestellen maar, die vloerlamp industrieel!

Ruim assortiment aan industriële meubels

Naast ons assortiment aan industriële vloerlampen, hebben we nog veel meer industriële meubels in. Combineer de verschillende meubels met elkaar om een interieur te krijgen dat industrieel ademt! Ben je benieuwd naar onze andere industriële meubelen?