Salontafel goud

Een salontafel goud; een chique blikvanger in je interieur

Met een salontafel goud ben jij gegarandeerd van een echte blikvanger in je huis. Goud in huis is een trend die op het moment ontzettend populair is. Dit geldt niet alleen voor diverse accessoires maar ook voor meubelen, zo ook voor een gouden salontafel. Door de salontafel van goud te combineren met andere woonaccessoires in de gouden kleur, krijg jij één chique geheel in huis!

Creëer in een handomdraai een luxe uitstraling met een gouden salontafel

Één ding is zeker; met een gouden salontafel haal jij luxe in huis. De messing kleur geeft glamour aan je interieur en kan een simpel interieur helemaal afmaken. Goud straalt warmte, luxe en rijkdom uit in je huis.

Wil jij een gouden touch in huis? Dit kun jij doen door het subtiel te houden door bijvoorbeeld een salontafel goud te plaatsen, met mooie, rustige accessoires erop. Maar jij kunt ook de keus maken door helemaal uit te pakken en de mooie glanzende messing kleur op verschillende plekken terug te laten komen door bijvoorbeeld accessoires of overige meubels.

Een salontafel goud in verschillende modellen en materialen

Als we aan een salontafel goud denken, komen deze in veel verschillende modellen en vooral ook materialen. De verschillende materialen en vormen in combinatie met het goud zorgen soms voor die extravagante uitstraling. Zo is een salontafel rond goud ontzettend populair. Hou jij niet zo van de ronde vormen? Ga dan voor een vierkante variant.

Als we het over de materialen hebben en de combinatie hiervan is een salontafel goud marmer en een salontafel glas goud verreweg het populairste. Qua kleurcombinatie is dit een salontafel goud zwart. Dit komt voornamelijk omdat goud samen met zwart een ‘golden’ combinatie is. Het goud steekt mooi af tegen het donkere zwart, waardoor de kleur er helemaal uit springt.

Hoe combineer ik een salontafel messing goud?

Een salontafel messing goud is een opvallend exemplaar in huis. Het kan hierdoor lastig zijn om deze te combineren. Zoals eerder al benoemd staat goudkleur erg mooi bij donkere kleuren omdat het goud er dan uit springt.

Een salontafel kan eigenlijk in geen enkel interieur ontbreken en is op verschillende manier in huis te plaatsen. Plaats de salontafel voor de bank voor je glas drinken, boekje of accessoires. Daarnaast is de gouden koffietafel ook prima te gebruiken als bijzettafel naast de bank of naast een fauteuil.

Salontafel goud kopen?

Bij een luxe interieur horen gouden tinten! Wil jij een gouden tafeltje in huis om jouw woonkamer af te maken? Ga voor het model en materiaal dat aansluit bij jouw wensen. Wil jij deze eerst in het echt bekijken? Kom langs in onze showroom in Amersfoort en ervaar de kwaliteit van een salontafel goud.