Velvet poef

Sale -10%
109,95 99,-
Sale -10%
109,95 99,-
Sale -10%
109,95 99,-
Sale -10%
109,95 99,-
Sale -10%
109,95 99,-
Sale -10%
109,95 99,-
Sale -10%
109,95 99,-
Sale -10%
109,95 99,-
Sale -10%
109,95 99,-
Sale -10%
109,95 99,-
OP=OP
89,95 65,-
OP=OP
89,95 65,-

Velvet poef in het interieur

Een velvet poef is een goede toevoeging aan het interieur. Het is een kleine toevoeging en neemt dus niet al te veel ruimte in beslag. Gebruik het meubelstuk zowel decoratief als praktisch. Je kunt hem namelijk erg goed voor verschillende doeleinden gebruiken! Een multifunctionele woonaccessoire is het dus zeker. 

Zet de poef velvet bijvoorbeeld in als voetenbankje. Combineer de poef met een bijpassende velvet fauteuil om zo een mooi geheel in het interieur te krijgen. Na een lange dag kun jij hier lekker je benen op leggen en heerlijk tot rust komen!

Velvet poef als salontafel?

Dat velvet poefjes weer helemaal terug van weggeweest zijn, is wel duidelijk. Ze zijn weer helemaal in trend. Wil je de poef op een andere manier gebruiken? Denk er dan eens aan om de velvet poef in te zetten als salontafel. Of juist in combinatie met salontafeltjes! Dit zorgt voor een leuk effect een de poef velvet kan hier perfect voor ingezet worden. Zet er een dienblad op wanneer je hapjes en drankjes serveert zodat je zeker weet dat dit stevig blijft staan.

Een poef in verschillende kleuren! 

Om in ieder interieur te passen, zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. Zo zit er altijd eentje tussen die perfect past binnen de verschillende interieurstijlen. Ga bijvoorbeeld voor een poef zwart velvet. Deze past eigenlijk altijd binnen ieder interieur en is makkelijk te combineren. Liever een andere kleur velvet poef? Denk dan eens aan de volgende kleuren:

  • Roze
  • Groen
  • Grijs
  • Blauw
  • Beige
  • Goud
  • Taupe
  • Antraciet

Hocker velvet of poef?

Een andere term die we vaak horen wanneer we het hebben over een poef, is een hocker. En dat is ook helemaal niet gek, omdat het idee erachter eigenlijk hetzelfde is. Alleen is er toch een klein verschil. Een hocker is vaak bijpassend bij een aangeschafte bank of fauteuil. Het is een setje dat echt bij elkaar hoort. Een velvet poef kan als item op zich in het interieur worden geplaatst. Bijvoorbeeld als extra zitmeubel, of juist als het salontafeltje. Of gebruik de poef als heerlijk voetenbankje voor bij de bank.

Velvet poef aanschaffen?

Wil jij een velvet poef bestellen? Bij Livin24 vind je een ruim assortiment aan verschillende kleuren. Koop hem in combinatie met een bijpassend zitmeubel, of gebruik hem juist als eyecatcher in het interieur. Een ding is zeker, deze woonaccessoire mag zeker niet ontbreken in het interieur!

Wil je graag wat meer informatie voordat je tot de koop overgaat? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag alle informatie. Of kom langs in een van onze showrooms. Hier kun je rustig een velvet poef bekijken!