Ronde spiegels

Sale -19%
159,- 129,-

Ronde spiegel in voor in het interieur

Een ronde spiegel mag niet ontbreken in het interieur. Het is de perfecte manier om een speels item toe te voegen aan het interieur en om zo de rechte lijnen te doorbreken. Gebruik het als een functioneel item, of juist als een decoratief item. De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast dat een ronde spiegel een mooi item is om te gebruiken in de ruimte, heeft het ook nog een optisch voordeel. Door het ophangen of neerzetten van de spiegel lijkt de ruimte groter. Combineer een spiegelset in het interieur en hang deze bij elkaar op.

In welke ruimte hang ik een ronde spiegel?

Er zijn verschillende opties mogelijk voor het ophangen van een spiegel. Rond past namelijk goed in verschillende ruimtes. Zo kun je het item in de volgende ruimtes hangen:

  • De hal
  • Badkamer
  • Slaapkamer
  • Woonkamer

In de hal zien we dit item vaak terugkomen. Zo kun je voordat je het huis verlaat nog even een vluchtige blik werpen zodat je zeker weet dat alles goed zit. In de woonkamer zien we het item vaak als een accessoire geplaatst worden. Tip: Zet de ronde spiegel eens neer op een dressoir in plaats van het hangen aan de muur. In combinatie met een aantal verschillende accessoires krijg je een mooi hoekje.   

Een ronde badkamerspiegel mag natuurlijk al helemaal niet ontbreken. In de ochtend kun je je hier klaar maken en in de avond kun de avond hier weer afsluiten.

Ronde spiegel zwart of goud

Ga jij voor een ronde spiegel zwart of ga je toch voor een gouden exemplaar? Er zijn verschillende opties mogelijk voor dit item. De keuze welke het beste bij jouw interieur past is natuurlijk afhankelijk van de interieurstijlen en stijl. Een zwarte past bijvoorbeeld ook goed binnen de industriële stijl, maar zal ook elegantie uitstralen in een modern interieur. Naast zwart zien we ook veel de keuze voor een mooi goud exemplaar. Dit past natuurlijk weer enorm goed in velvet chique interieur. Om tot de juiste kleur te komen voor het interieur, is het goed om te kijken naar wat past in het huidige interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Welke afmeting is geschikt?

Er is een breed assortiment aan verschillende afmetingen mogelijk voor een ronde spiegel. Door de vormen van de spiegel zal deze vaak wat meer ruimte in beslag nemen dan bijvoorbeeld een vierkant of rechthoekig model. Bekijk dan dus ook vooraf goed hoe groot je jouw spiegel wilt hebben en hoe gevuld je de muur wilt hebben. Je vindt een grote ronde spiegel, maar er zijn ook kleine afmetingen mogelijk. Je vind een spiegel rond in de verschillende afmetingen:

  • 120 cm
  • 100 cm
  • 80 cm
  • 70 cm
  • 60 cm

Ronde spiegel kopen?

Wil jij een ronde spiegel bestellen? Dat doe je gemakkelijk online bij Livin24. Het is een item wat niet mag missen in het interieur. Speels, elegant en het ziet er prachtig uit in de ruimte! Wil je graag eerst wat meer informatie over het meubelstuk? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Of kom langs in een van onze showrooms om een kijkje te nemen bij een ronde spiegel!