Industriële fauteuils

Een industriële fauteuil in jouw interieur!

Industriële fauteuils maken jouw industriële inrichting helemaal af! Industrieel is een trend die we al een tijdje terug zien in diverse interieurs, en die we ook nog zeker de aankomende jaren zullen blijven zien. Industriële meubelen zijn ontzettend populair bij interieurliefhebbers, met dus een reden! Vaak doet een industrieel interieur je denken aan een oude fabriekshal waar veel vintage meubels te vinden zijn. Materialen zoals metaal, leer, en hout met een robuuste afwerking zijn heel kenmerkend voor deze interieurstijl. Een industriële fauteuil is vaak gemaakt van leer of kunstleer, dit geeft een stoer effect aan de fauteuil en mag natuurlijk niet ontbreken.

Bij een fauteuil industrieel denk je al gauw dat je deze alleen kan plaatsen in een industriële woonstijl, maar dit is alles behalve waar. Het is juist leuk om verschillende stijlen te combineren. Hierdoor doorbreek jij de strakke vormen van een modern in interieur bijvoorbeeld met die Industriële fauteuil.

Het stoere en robuuste karakter van industriële fauteuils

Een industrieel interieur kenmerkt zich door het gebruik van ruwe, robuuste en stoere materialen. Dit geldt ook voor industriële fauteuils. Vaak zijn deze gemaakt van een mooie stoere leren zitten, een robuust metalen frame en details van hout. Juist deze combinatie zorgt ervoor dat het dé stoere blikvanger van jouw interieur wordt.

Naast dat een fauteuil industrieel natuurlijk harstikke mooi staat en stoer is, hebben ze ook nog eens een heerlijk zitcomfort. Hier staan fauteuils natuurlijk om bekend, dus dat is bij deze stoere eyecatchers niets anders! Een heerlijk zacht zitkussen met bijvoorbeeld een heerlijke armleuning en jij kunt hier gegarandeerd heel wat uurtjes doorbrengen.

Fauteuil industrieel, in verschillende modellen en varianten

Een industriële fauteuil komt in verschillende modellen en varianten. Zo vindt jij altijd het model die helemaal aansluit wij jouw woonwensen en interieurstijl. Ga voor een stoer model met een armleuning en een robuuste afwerking. Of kies juist voor een variant zonder armleuning en een subtiel stoer effect. Onze fauteuils industrieel hebben wij in diverse kleuren, zoals:

  • Groen
  • Zwart
  • Antraciet
  • Grijs
  • Cognac
  • Bruin

Industriële fauteuils kopen?

Wil jij jouw interieur verrijken met een stoere eyecatcher? Livin24 heeft een ruim assortiment, waardoor er altijd het model bij zit die bij jou wensen past. Twijfel jij toch nog? Laat je adviseren door ons team, passend bij jouw interieur & woonstijl! Of neem eens een kijkje in onze showroom, zo kun jij direct proef zitten op één van onze stoere en robuuste industriële fauteuils!

Ruim assortiment meubelen met een industrieel karakter

Naast ons uitgebreide assortiment aan industriële fauteuils, hebben wij ook een ruim assortiment aan andere industriële meubels. Door deze samen met elkaar te combineren creëer je een mooi stoer geheel en ademt je interieur een industriële sfeer. Benieuwd naar onze andere industriële meubels?