Salontafel visgraat

Salontafel visgraat: Chique en stijlvol!

De salontafel visgraat komt weer helemaal terug en dat is ook helemaal niet gek. Het patroon is chique en past perfect in een modern interieur. Daarnaast past het ook perfect in een industrieel interieur, het is heel gemakkelijk om te combineren. Het patroon dat we zien op de visgraat salontafel zien we dan ook in steeds meer elementen in het interieur terug komen. Zo zien we steeds vaker visgraat vloeren, maar ook zien we heel veel meubels met het visgraatpatroon. En daar kunnen we nu de salontafel visgraat aan toevoegen.

In welke interieurstijlen past een salontafel met visgraat?

Een salontafel visgraat is goed te combineren in verschillende interieurstijlen. De meest voorkomende interieurstijlen zijn op dit moment:

  • Modern interieur
  • Industrieel interieur

In een modern interieur zien we vaak het gebruik van lichte kleuren gecombineerd met zwarte, stalen deuren. Juist hier zal een salontafel met een visgraat blad mooi tot zijn recht komen. Het is rustig, maar toch een echte eyecatcher.

Het toevoegen van dit visgraat salontafel in een industrieel interieur is ook een goede keuze! In combinatie met de robuuste materialen komt het patroon mooi tot zijn recht. Het strakke patroon zal er helemaal uitspringen!

Een salontafel visgraat zwart of hout?

Wil jij een visgraat salontafel in het zwart of toch liever met een houtkleur? De mogelijkheden zijn enorm. Kijk goed naar welke kleur het beste tot zijn recht komt in jouw interieur. In een industrieel interieur is bijvoorbeeld een salontafel visgraat zwart een goede toevoeging. Zo behoud je de stoere tinten in het interieur en komen de donkere accenten mooi terug. Ook leuk om de warmte toch weer terug te halen, is om te gaan voor een houtkleur. De natuurlijke tinten zorgen ervoor dat het stoere interieur weer wat warmte terug krijgt. Dit is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk!

Het combineren van een salontafel met visgraat patroon

Het patroon is goed te combineren met andere meubels. Combineer het bijvoorbeeld met allemaal andere visgraat meubels om zo een moderne touch te geven aan het interieur. Zo krijg je een geheel in het interieur door dit speelse patroon. Om de woonkamer compleet te maken, kun je de salontafel visgraat bijvoorbeeld combineren met een tv meubel visgraat. Zet daar een dressoir visgraat bij om de ruimte nog wat meer te breken en de woonkamer is helemaal klaar!

Wanneer je ook de eetkamer wil inrichten met dit patroon, is het mogelijk om de eettafel ook van dit patroon te voorzien. Een visgraat tafel is namelijk ook helemaal trendy! Het visgraat tafelblad zorgt ervoor dat het op een mooi, groot oppervlakte verdeeld wordt zodat het nog wat rustiger kan ogen. Dek de tafel af en je bent verzekerd van een echte eyecatcher!

Salontafel visgraat kopen?

Ben jij jouw nieuwe salontafel visgraat al tegengekomen? Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling snel en gratis geleverd gaat worden. Wil je graag wat meer informatie hebben over de visgraat salontafel? Vraag dan gerust onze medewerkers voor meer informatie. Wij helpen je graag je verder bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast ben je ook altijd welkom om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier is er voldoende tijd om een kijkje te nemen naar een salontafel visgraat!